Over ons
OOST BEST FOOD
Vanaf april 2017 is Oost Best Food niet meer actief, maar er staan teveel leuke artikelen op de site om deze offline te zetten.

Op Oost Best Food staat alles over eten uut 't Oost'n verzameld. Omdat we daar zelf zo ongelooflijk gek op zijn.En dan vooral op het eten uit Zwolle en omstreken. Wij schrijven onafhankelijk over smaak en ambacht, boeren en producenten, evenementen, chefs en hun restaurants en delen recepten en kennis van experts. Waarom? Wij zijn bezeten van eten en willen de regio Zwolle culinair op de kaart zetten en iedereen hier inspireren om nog beter te eten: lekkerder, bewuster en als het even kan nog meer lokaal.



people who love to eat are always the best people



de makers




Bas Robben
Culinair journalist
Irene Bruins
Columnist en (biologische) zuivelaar
Robert van Thulden
Chefkok
Jannet Grave
Voedingsdeskundige
Chris Verstappen
Food (truck) ondernemer
Elsbeth Boes
Redactie, productie & organisatie
Nicole Veldkamp
Buurtkok
Inez van der Voet
Moestuinder en blogger
Nancy Fermont
Bourgondisch chef
Wencke Merjenberg
Gezondheidscoach
Martijn Bokkers
Chefkok
Wouter Suur
Wijnkenner
Danielle Westerman
Voedingsdeskundige
Yan Kei Lo
Fotograaf
Annebeth Westra
tekstschrijver
Margreet Vloon
fotograaf